Kvinnor som skaffar barn efter ca 30 är degenererade



Att människan som ras överlevt genom årtusendena är tack vare mannen. Tack vare mannens fysiska styrka har människan överlevt de mest krävande miljöer som jordklotet har att erbjuda, miljöer som ett fåtal kvinnor hade kunnat bemästra. Världen och samhället vi lever i idag är tack vare våra förfäders män som jagat tusentals antiloper, rullat miljontals ton stenar och grävt hundratals mil tunnlar. För en feminist må detta låta primitivt, men vad en feminist inte förstår är Orsak och Verkan. Feminismens existens tillåts enbart existera så länge ett högst civiliserat samhälle godkänner det. Så fort vi återgår mot våra mer djuriska levnadsvanor, våra mer så att säga naturliga tillstånd, så är feminismen lika frånvarande som en jude på välgörenhetsgalor.

Feminism är ett onaturligt tillstånd sett ur människans perspektiv där historian bär som empiriskt underlag. De folk som reagerar som starkast mot feminism är även dem som känner av denna onaturliga rubbning som mest. De som å andra sidan antingen inte berörs av den eller till och med stödjer den är antingen dem som själva gagnas av den (likt dem närmast en diktator givetvis stödjer dennes ideologi i vått och torrt) alternativt dem som själva lever ett "överdrivet onaturligt liv". För att göra ett exempel svart på vitt där leva naturligt är att bo i skogen och vara självförsörjande och att leva onaturligt är att leva mitt i centralaste delen av staden, aldrig besöka natur, konstant vara uppkopplad online på ett eller annat sätt och aldrig enbart röra sig med likasinnade. Jag tror att här någon stans kommer en del att få en aha-upplevelse. Ty det är inte slumpen att en överväldigande majoritet feminister (kvinnor såväl som ""män"") bor central i staden medan dem ut mot förorterna och landsbygden inte alls intresserar sig för sådant hokus pokus. Feminismen tilltalar dem som lämnat halva sitt mänskliga väsen därhän medan dem som fortfarande har sitt kvinnliga respektive manliga väsen vid liv och aktivt lever och rör sig i naturen skyr feminismen likt spädbarnen som tvingas dia ersättningsmjölk.

Vad har då dagens generationer att tacka feminismen för? Förutom genuskorrekta kläder i färgsprakande grått och beigt så kan de skicka sina tackkort till FI's kontor för att deras föräldrar är långt över 30, 35 och i en del skrämmande fel till och med 40 år äldre än dem själva. Den moderna kvinnan boende i eller nära storstäderna, oavsett om hon är feminist eller inte, har blivit manipulerad av samhället att skjuta upp barnahavande så långt det bara går. Ty en kvinna som ger efter för mannens förtryck och skaffar ett eller två barn, kanske även -må Gud förbarma sig- ammar sitt barn och stannar hemma med det till 2 års ålder, hon är inget annat än en usel hemmafru. Hon ska skämmas för att hon inte är intellektuell nog för att förstå att hon måste åsidosätta sitt eget begär och sin naturliga drift att skaffa barn och istället föra kvinnokampen framåt. Den arma kvinna som inte har vett nog att först låta sig kvoteras in (aktivt eller passivt) som chef på ett företag innan hon sänker sin standard till att bli en moder ska utmålas som en bondläpp och quisling.

Visst, med handen på hjärtat, jag lever inte et 100% naturligt liv. Uppenbarligen nyttjar jag modern IT, åker bil, tittar på TV och emellanåt även äter snabbmat. Om feminismen onaturlighet är det extrema åt ena hållet så vore det för majoriteten av Sveriges befolkning precis lika extremt, om än naturligt, att bosätta sig i skogen och bli självförsörjande (Amish?). Jag likt de flesta andra av oss vill helt enkelt hitta någonting där emellan. Ett liv där man nyttjar fördelarna av modern teknik och medicin utan för den sakens skull förvägra själen att leva fullt ut. Acceptera att vi är lika delar Intellektuell människa såväl som ett Djur med drifter och behov.

Kvinnor som väntar till 30 års ålder och uppåt med att skaffa barn är kanske det mest talande beviset för hur feminismen förpestat samhället. Ideologin har förvridet huvudet på kvinnor till den grad att de värdesätter karriär och pengar framför att dela sitt liv med ett friskt barn. Visst, det finns 40-taggare som föder till synes friska barn och har äran att dela hela 30-35 år med dem (!), men hur många av dessa 40-taggar som har möjlighet att vara fysiskt aktiva barn upp i 20 års ålder är en annan femma.. Men hey - hellre en morsa med rullator och demens, så länge hon har haft en karriär! Eller vänta, hur var det nu igen?

Jag är dock inte orolig ty naturen kommer alltid att vara större än människan, hur smarta vi än må tro oss vara. De äckliga kvinnor som faktiskt förskjuter barnahavandet så långt det bara går kommer statistiskt sett även att få mindre kvalitativa barn; sjukare, svagare med mera med mera (inte min åsikt, bara ren fakta), för att inte nämna den sjukligt ökade risken för missfall.

Det vill säga att oavsett om man håller med mig om att kvinnor som hellre gör karriär än att skaffa barn är degenererade eller ej så visar all forskning på att deras barn vilket fall är det. Är du Son of a Whore, är du en son eller dotter till en mor som bor på Södermalm? Hahahah

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar