Feminismen - Paradoxen själv - Homo- och transsexuella

Att feminism är den moderna demonen i väst har vi alla fått erfara. Att vissa tar parti för denna sjukliga ideologi och kallar det för "jämställdhet" och "moraliskt" förändrar inte situationen för fem öre.

Mycket finns att säga om feminism, och låt det även höras. För att dräpa en drake räcker det inte med fina ord och sammetslena tungor. Drakar dödas med sköldar och svärd, moteld och aggressivitet. Att feminism har blivit ett rumsrent ställningstagande ända upp i Rosenbad är enbart beklagligt, men likt att tyranni har även detta ett bäst före datum, det är dock upp till oss, inte inshalla, när detta datum ska komma.

Feminismen säger att allt är en social konstruktion. Feminismen förringar biologin, förringar den miljontals årslånga evolutionen och säger helt enkelt "allt som hänt under flera hundra miljoner år är irrelevant, allt är en social konstruktion".
I och med att detta ställningstagande är helt felaktigt så dyker det för jämna upp luckor i logiken;

Hur ser feminister på trans- och homosexuella?
Om allting nu är en social konstruktion så kan det rimligen inte heller vara så att det tordes finnas trans- och homosexuella personer då samhället vill att vi ska vara så "manliga" och "kvinnliga" som möjligt. Samhället vill in i det sista att vi inte ska gå emot strömmen, något som minst sagt krävs om man ska ha modet att komma ut ur garderoben. Människor i andra delar av världen sätter till och med sina liv på spel om de öppet bekänner en avvikande sexualitet. Utav vilken logik skulle någon vilja riskera sitt liv för ett beteende som inte ens är genetiskt betingat utan enbart inlärt? Vilken människa skulle inte hellre "lära sig tillbaka" till normal tillståndet istället för att riskera livet?

 Att vilja genomgå en könsoperation är för att man inte känner sig som könet man är. En kvinna känner sig som en man, en man som en kvinna. Hur känner man sig då som ett kön? Enligt feministerna finns det nämligen inga könstypiska egenskaper, vi är alla bara blanka papper. Menar feministerna då att transsexuella personer ljuger, att de inte alls känner sig som att de är i "fel" kön? Hur kan man känna sig som "fel" kön om man det, enligt feministerna, inte ens finns en genuin känsla av kön från hela början, om allt bara är en social konstruktion? Om vi nu alla är drabbad av samma social konstruktion borde vi alla lika mycket vilja vara kvar inom våra respektive kön. Vem skulle rimligen vilja ställa om hela sin tillvaro och utför riskfyllda och dyra operationer för att de "känner" någonting som enligt feministerna inte ens finns?

Feminister ska inte tas med respekt, de ska däremot tas på allvar i egenskap av hotet de är och medför på samhället. Feminister förringar kvinnors självständighet, de förlöjligar människor som söker sig själva och omyndigförklarar personer med sexuella läggningar annat än heterosexualitet. Stå upp mot feminismen och värna om människor lika värda och rättigheter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar