Homo!

Vad är definitionen av homo. Idag associerar definerar de flesta homosexualitet med samlag med det samma könet, dock vill jag påstå att det inte är annat än en ren sexakt och definitionen av homo är så mycket mer än det.

Tidigare hävdade även jag den defintionen, att homo inte var annat än en sexuelläggning dock har jag nu utvecklat min åsikt.
Vi går alla igång på olika saker, vissa på tjejer, vissa på killar, vissa på tanter, vissa på svart, vissa på djur, andra på läder, osv osv osv osv, men allt detta är endast olika versioner av sexuell stiumalns, det går alltså att jämföra med vilka färger vi tycker om, eller vilken mat vi gillar, rätt basic med andra ord. Vissa väljer att göra en big deal av det, att äcklas av människor som tänder på djur, läder, detsammakönet, gamlingar och andra saker och ting som är långt ifrån det normala. Detta är inte annat än vanlig hedlig utefrysning av människor som inte passar in i det rådande sociala normerna. Trångsynta människor som helt enkelt inte kan acceptera att vissa gillar grönt och andra rött. De mest konservativa hävdar även att det är ett eget val samtliga gör, hurvida vi ska gilla spenat eller laktris. De menar till och med att man kan bota folk som gillar turkos istället för blått.

Definitionen av vad homosexuell är får man först när man accepterar att den sexuella attraktionen är en lika har lika många olika variationer som alla andra småksaker vi har här i världen, och att man kan acceptera att folk inte Väljer vad de ska tycka om, utan det bara är så. Hurvida man kan genmanipulera detta gillande eller det är upp till gud följer en rätt ironisk historia. Låt oss förutsätta att vi tror på gud, då är det inte vårt jobb att genmanipulera med guds varelser, utan vi ska acceptera alla för dem dem är. Ändå väljer många troende att förkasta allt ""abnormalt"sex". Dock angående religion och sex så kan sex tolkas som en synd (7 dödssynderna), för det bevisar att vi bara är människor och ger efter för frästelser, men det gäller självfallet allt sex, vilket vissa inte verkat förstå. Av vilken logik skulle gud skapa människor homosexuell om det vore fel? Nej, detta med religion och homosexualitet har enbart spårat ut pga homosexuella som skäms för sin läggning och blir homofober och ursäktar sig med religionen för att föra hexjakt på andra som kan röja deras mantel.
Andra alternativet ur en icke religössynvinkel är att vi redan i fosterstadie kan forma människor vad de ska gilla. DOCK skulle detta DOCK medför att när vi bestämmer vad de ska gilla och inte gilla utgår vi från dagens normer, och normer, tillskillnad från moral, har en tendens att förändras. Således skulle vi enbart skapa människor med samma smak som själv (eller ja, nu är det ju allmänt kännt att homofober oftas själva är bögar, så "samma smak som oss själva" är fel ordval; "samma smak som vi erkänner offeciellt" är kanske bättre) (obs att ja lägger mycke tyngd vid bögar, är eftersom detta ämne grundar sig i tabun i dagens samhälle, och där är det hatet mot bögar som dominerar än hatet mot lebbar. Är ju främst pga killar är lite räddare för att gå ut med vad dom tänder på i rädsla av grupptrycket. Haha lite kul ändå när man tänker på det, tuffa killar som räds hela livet men i övrigt är bra kaxiga :) ). Vilket fall kan man alltså konstatera att om det gick att manipulera människor till att inte bli homosexuella skulle det endast göras pga grund av trångsynthet, naivitet, alltså vi skulle försöka bota folk för dom inte tycker som oss själva. Finns det inte ett ord för sånt? Fasc.. nånting.. Hmm..

Ja, man vad är då defintionen av homo. Jo homo går så mycket djupare än sex. Det handlar om känslor, om harmoni, om själsfränder, om att utbyta sitt liv med en annan partner av samma kön. När man accepterar sex som sex så upptäcker man rätt snart att man visst kan gilla på blått OCH grönt (ja, hör och häpna!) fast man kanske bara älskar blått. Menar visst, ja kanske tycker grönt är snyggt men skulle knappast kunna tänka mig att ha gröna väggar, medan blåa väggar älskar jag. Ok? Hörde via en vänsvänsvänsväns proffesor att Om alla människor levde 250 år skulle alla upptäcka att dom var bisexuella. Så skulle jag inte uttala mig, men det ligger en bra poäng i det hela. Skulle vi leva i 250 år skulle vi troligen tillslut våga utforska våran sexualitet mer än vad samhällets normer tillåter och många skulle komma underfund med att det nog finns en och annan snygg person av samma kön. Men visst fan e man väl inte bög för det? Kan man bara inte få va kåt utan att behöva lägga om hela sin livsstil? För visst fan är det ju så att om vi kommer underfund med att man är bög så är det som att börja om på nytt, alltså i det samhälle vi lever idag. Vi ska ""komma ut"", vi ska berätta den chockerande nyheten för såväl vänner som föräldrar (omg ffs?! sen när fan tror ni ja tänker berätta för mina päron hurvida vilka brudar ja pökat eller inte, fan ska ja då gå å göra något upplägget om att "nu tycker ja mer om mans anus" ?!), vi ska berätta för alla på vår arbetsplats varför Vi uppförst oss så konstigt de senaste månaderna när man fick stånd i duschen, man ska dokumentera dagen vi offecielt blev homos osv osv osv. Shit, sen när har någon annan (ja förutom den jäveln vi trycker) med att göra vad vi tycker om och inte :S Ska bli underhållande och läsa era bloggar när ni kommer ut med att ni egentligen tycker om rosa istället för lila, den dagen då lila är en tabufärg "jo alltså, det låg väl latent, men rosa har aldrig varit min färg, så från och med idag är ja lilohom".

Nej ni, homosexualitet grundar sig i ett ubyte av känslor där sexet endast är en medföljande akt.

Sensmoralen: Alla som inte vågar knulla röv är slavar under samhällets normer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar