H0m0Sexuella

vad e grejen any way?
här är lite sexuellaläggningar:
Exhibitionism
Fetischism (med alla dess undergrupper)
Masochism
Transvetitism
Transsexualitet
Homosexuelitet
Bisexualitet
Dendrofil
Sadist
Zoofili
Undinism
Voyeurism
Nekrofil
Gerontofi
Koprofil


Okej, ärligt nu: Vilken utav dessa verkar skummast? Äckligast? Sjukast? Mest onaturliga?
Om Du nu svarade "Homosexualitet" då är du antingen 1: ovetande om va d andra läggningarna är för nått. 2. Så homofobisk att du troligen kämpar emot din egen böghet inom dig som lurar bakom nästa garderob.

Snabbfakta för er som blivit hjärntvättade att homo är onaturligt:
I naturens rike gäller darwins teori, starkast överlever. I det här fallet utspelar d sig för många hundrastusentalsår tillbaka vid ett fågelsläkte. I och med att honan stannar i boet och tar hand om barnen och hanen är ute å skaffar mat, blir boet mer utsatt, å matförådet mindre (en person som hämtar mat åt 4.) Då kom evolutionen; två hanar blir bögar --->skaffar inte barn--->vaktar andras barn---> 2 stycken som vaktar ett bo + 2 som jagar mat. -Cha Ching- Å så överlevde arten å evolutionen kom att utvecklas =) om ni fortfarande tycker d e onaturligt så får ni nog gå 3 år på Natur linjen.

Varför ens bry er om bögarna? (har gärna bögar som exempel då de är mer utsatt än lebbarna). Ja menar, det är inte så att de kommer våldta er i duschen haha, ere d ni e rädda för? tappa inte tvålen bara!!
Om ni ser en snygg tjej, våldtar ni henne då? Ne, varför skulle då bögarna våldta alla killar?

Men framför allt: det är deras jävla läggning. Ni har alla säkert era små kinky ideer i sängen. Slicka tår, tugga skäggbiff, gurgla, smiska med läder. Det är väl inte så att ni tar med er sexuellaläggning ut på stan å springer runt med ett plakat : "ja gillar smisk"? Ne dåså, varför skulle d va anorlunda för dem som gillar snopp i rumpa? Haha kom inte å säga att ni är emot analsex? "ne, bara om killar gör d" haha, e ni 5 år? Okej, alla som är emot bögar måste hedan efter sluta ha analsex med tjejer också =)

Den sterotypa bögen är inte fjolliga, det är bara något ni föreställt er. Okej, låt oss säga hypotetiskt att bögar har en stereotyp, då skulle d medfölja att alla personer som har en "anorlunda" läggning i sängen skulle ha en sterotyp. Då skulle man alltså på stan kunna gå å peka på vem som är:
Exhibitionism
Fetischism
Masochism
Transvetitism
Transsexualitet
Homosexuelitet
Bisexualitet
Dendrofil
Sadist
Zoofili
Undinism
Voyeurism
Nekrofil
Gerontofi
Koprofil. kan ni det? ne dåså, sluta fixera er vid något som inte är annat än en jävla sexuell attraktion.

Homofobi är en typisk grabbgrej. Oftast killar som antingen kämpar för att hålla emot bögen inom sig ska bryta ut eller för att de inte vågar ge efter för grupptrycket. Ser inga andra argument varför, å då har ja ändå hört en hel del argument..

It's okey 2 be gay. Im here n im queer.
Så gör dig själv den tjänsten, öppna din garderob istället för att leva i dunkel eller bara sluta bry dig om vad andra människor tycker om att göra i sängen, som du för övrigt inte har med att göra.


---Uppdatering---

Jag måste dagligen skämmas över denna homofobi. Jag har svårt att förså hur folk kan tänka som dom gör, det finns bara ingen logik för det. Jag kan förstå nazister, rasister, fascister, kommunister etc etc, för d flesta brukar iaf ha 1 arugment med nån som helst logik i, men homofobi kan jag bara aldrig förstå d logiska i. Återigen, att tycka d e äckligt e som om man skulle börja misshandla saltgurka om man tycker d e äckligt...

Varför ja uppdaterar detta är för ja såg på nyhterna angående homoäktenskap ska bli "godkännt", MEN prästerna har fortfarande rätt att personligen neka att viga ett par homos. Seriöst asså, en sak om vi snorungar hoppar runt i högstadiet å kallar vandra bögjävlar, men att d faktiskt finns människor över 35 års ålder som sitter å DISKUTERAR hurvida andra personer ska få uttrycka sin kärlek lr inte. d hela e så jävla befängt att ja skämms faktiskt över min tidsepok. Ja kan mycke väl tänka mig att om nåra generationer kommer våra ungar kolla på oss så som vi kollar på d som stred för hitler för 50 år sen "va fan tänke ni med?!". Å ja kommer bara skaka på huvet å säga "ja, ja vet inte, fråga dom". Fatta hur dumma ni kommer framstå när framtidens generationer frågar er varför ni va homofober. haha så dumma ni kommer framstå. som ett par jävla bönder. seriöst asså.. JAG SKÄMMS. det är ju bara så äckligt absurt pinsamt att ens DISKUTERA "bög". seriöst!!! OMFG!!! jävla soper! Darwins teori stämmer, men man kan kompletera den: Starkast överlever, men d gör en fan inte till smartast i naturen. seriöst asså.. kom igen..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar