no more hussein

inga sår kommer att läkas annat än av tiden. smärtan som offrernas familjer känner går inte att bota med hat.

hat föder hat. om vi tillåter oss själva att ha en miljö där våra barn växer upp med uppfattningen om att dödsstraff är okej, så tillåter vi även dem att hata. hur ska dom kunna skilja på vem som är berättigad att döda? allt d ser är mord. ni ser rättvisa. haha. prmitiva jävlar ni e..

ilska och hat, hämnd och våld är allt av ondo. cirkeln börjar alltid någonstans, det är upp till er om den ska sluta någonstans.

hur kan ni tro att det hjälper att döda någon? vad får ni ut av det? njutning? njuter ni av andras död?
vem är ni att avgöra vem som ska leva och dö, vilka är ni att leka Gud -klyssscha-.

nej men seriöst, kan ni inte bara försöka tänka utanför er egen lilla värld, d.v.s. den riktiga världen, den värld många av er inte riktigt fattat va d e för nått. ur ett objektivt perspektiv så är ni lika smutsiga som mördaren, då ni mördar/passivt mördar mördaren, d e enda som skiljer er åt e att ni tror att ni kan rättfärdiga era synder med billiga ursäkter så som "rättvisa". ni vet inget av vad rättvisa är.

tand för tand, öga för öga. okej, men inte här. d här är jorden, bebodd och härskad av människan, homo sapiens sapeins, hon som vet att hon vet. snälla, kan ni inte leva upp till d? man måste ju skämmas för er. låt oss säga att E.T. sitter å kollar på jorden genom sin digitalbox, va tror ni skulle locka honom att komma hit? seriöst, ni beter er knappast som intelligenta varelser. ni dödar som hyenor. det enda ni har gjort är att byta ut orden från "ugg ugg" till "skipa rättvisa". kanske dags att vakna upp å förstå att HAT FÖDER HAT. att lindra smärta med hämnd är bara en primitiv salva på såret, men visst, kalla dig inte intellektuell bara. för er som stödjer mord har inget här att göra.

saddam vore inte den han va idag (ja eller, den han va tidigare idag) om det inte vore för erat hat. skulle hatet ha slutat för länge sen, hade saddam inte vart en tyrann som mördat å herjat. han hade inte behövt ockupera å mörda. han är slipad till att bli en mördare, tack vare erat hat. så för fan, vakna upp. det är ni som skapat monstrerna, då får ni fan tas me dom också. tro inte att ni kan spola ner krokodilen i toaletten när den börjar bli för stor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar