Växhusskitsnacket?

Orkar inte göra nått milinlägg om detta, men.. ISARNA kommer INTE att SMÄLTA. måste ni köpa ALLTING ni hör? trodde folk hade lärt sig att inte tro på allt, även fast både staten och skolan säger så. hade vi fortfarande trott på allt skolan och staten sa skulle vi leva med kyrkan som högsta makten i landet.

VÄXTHUSEFFEKTEN är inget annat än VANLIGT KLIMATSKIFTE. hur fan tror ni att ISTIDEN försvann?!?! Inte fan satt 6 miljarder eskimåer och åkte runt me sina bilar iaf... sluta va så blåsta..

använd den delen av er hjärna som hjälper er att tänka logiskt, inte den del som man använder som barn/amerikanare: jag-tror-på-allt-jag-hör-således-behöver-jag-aldrig-tänka-eller-aggera-själv. ni vet ingenting om utsläpp, koldioxidvärderna, ni vet ju inte ens den kemiska beteckningen för kolmonoxid, ändå ska ni leka smarta å säga "vi behöver biltullar för annars kommer hammarbysjöstad ligga under vatten 2008", gud så dumma ni låter... aja, va glada, ni kommer iaf bli ihågkommna för nästakommande generationer.. som generationen som trodde på allt dom hörde.. fan, lite revolution tack! kom igen nu, va fan ere här?! Ner me staten och kapitalet, vart har andan tagit vägen?! VAR INTE SÅ JÄVLA LÄTTKÖPTA! luder..



---Uppdatering---


Denna fanatiska skräcknojja! sitter på ett volvoforum å diskuterar krockkuddar på passagerarsidan fram, angående om man vågar ha sin barnstol där efter att krockkudden har blivit urkopplad av volvo själva. Där blir ja pikad å attackerad av en hop överbeskyddande curlingföräldrar för att våra en dålig förälder för jag sätter mitt barns säkerhet i andra hand å prioriterar hellre att kunna ge mitt barn sin napp när den ramlar ur (då man har barnstolen fram kan man alltså hålla koll på barnet lättare...). För d första måste ja verkligen ifrågasätta folk som inte fattar hur det är å köra med ett skrikande barn, å för d andra måste ja ännu mer ifrågasätta den extrema paranoia folk har (då dessa har fått för sig att proffisionellt urkopplade krockkuddar kan självutlösas när som helst...)

Cykelhjälm. Lag på att barn under 16 ( ? ) ska ha cykelhjälm. Helt fel enligt mig! 1. det är fascism att en lag säger åt dig vad DU ska göra, lagen är till för att skydda andra. T.ex. får du slå dig själv men inte andra, ni fattar? Att kräva att någon ska ha hjälm e fascism, enligt mig. Varför säger då folk inte emot när sånna lagar kommer fram? Jo, för folk har blivit så matade me säkerhetsartiklar sen d själva ens kunde gå på egna ben. "hjälm hjälm bla bla bla". Å d e d som e så sorligt med er, ni köper allting utan att ens granska d. Ni är inte ens KRITISKA. allt staten säger som har med hälsofara å säkerhet å göra, köper ni! Det lustiga är bara.. cykelhjälm 1. har lätt till fler nackskador 2. man får ett sämre synfält av cykelhjälm ---> ökar risken för att krocka. Men återigen så sväljer ni allt lika blint. ja skulle kunna ge diverse exempel på när statens små säkerhetstips, lr skrämselpropaganda är helt felaktig, men som ni väljer att köpa.

Vad blir då kontenta utav detta? Jo, ett litet USA. D börja me att man vill lära flickorna i skolan kampsport, så d blir SÄKRA från våldtäcksmän. Sen ska vi killar börja ha pistoler i huset, för att SKYDDA vår familj. följt efter d inför man en lag som säger att man får skjuta den som beträder ens markägo, återigen för att SKYDDA sin familj. Den dagen man INTE är kritisk, är dagen man gett upp sitt eget tänkade å lagt allt sitt förtroende blint hos någon annan. D faktum att gubbarna som beslutar lagarna troligen aldrig har cykelhjälm kanske kan vara relevant? lr att forskarna som kom fram till alla dessa studier vill ha pengar för att bedriva sin forskning, vilken forskning d än e?

Ni är för godtrogna. jag uppmanar inte att förutsätta att dina närmaste granne är falsk, men ja uppmanar dig till att vara kritisk mot "överheten" i samhället. Människor har (om d blivit bra uppfostrade b.la.) en förmåga att ha en så pass bra moral att d inte kan ljuga folk upp i ansiktet. Men, när d kommer till att sitta bakom en telefon, ett skrivbord eller bakom en dator så kan folk helt plötsligt bli hutlösa! Ena sekunden skulle säkert proffesor Robert aldrig kunna vara girig mot sin polare Peter, men när han blir erbjuden pengar för att bedriva en forskning så tänker han inte ens en sekund, för i samma sekund han tar på sig rocken e han inte längre Robert. Kan väl göra liknelsen så här för er som inte hängde me: vad är lättast: skjuta någon med en pistol, öga mot öga, lr skjuta någon med en bomb 10 km där ifrån?

Så snälla, vitsen med att vara "självständig", som ni så många vill kalla er själva, är att kunna fatta egna beslut EFTER att man har sätt BÅDA SIDORNA av myntet.



EDIT: har hittat en kompis http://www.svd.se/dynamiskt/idag/did_14632526.asp

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar