USA

USA, beviset på djävulens excistens?

Vi är USA, fast bara nåra år efter. USA är inte bara ett land, det är även en betäckning på fascism och misslyckande. Titta tillbaka hur USA såg ut för typ 10,15 år sedan. Tjejerna sprang runt i kläder som inte lämnade mycke åt fantasin, friheten fanns fortfarande kvar men hade börjat att inkräktas, polisen sköt inte allt d såg men började dock använda sig av pistoler mer och mer, rättsystem gick ut på att rehablitera och inte dömma alla till döden/345 års fängelse, knarket å vapenhandeln började växa men var fortfarande under kontroll.

USA gräver sin egen gropen tack vare dess onda cirkel. Från att se ut som oskyldiga Sverige till att bli ett tyrraniskt och fascistiskt land, och det är endast tack vare pöbeln tillåter det (d.v.s ni,folket). Efter 9/11 införde man en lag, den s.k. Patriot Act: Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001. Kort och gott: gör vad som är nödvändigt för att bekämpa terrorismen. Denna lag är endast till för att ge regeringen mer makt och fria händer att göra va fan dom vill. Allt från att patrulera med poliser med k-pist i stan, till att film """"misstänkta""" terrorister, till att kolla vilka böcker du lånar. Den tillåter t.o.m. att du kidnappar """misstänkta""" terrorister och håller dem fågna utan att informera dem varför, i flera veckor!

Liknelse kan jämföras me Tomas Bodström, justitieminster som ville genomföra buggning b.la. över telefon för att stävja brott. Inte en käft sa emot. Därefter kommer flera motioner fram, med alla samma röda tråd: kränkning av personligaintergriteten. Bara vi, folket, som kan säga emot.

Då kommer då den viktigaste frågan fram: Hur mycket frihet kan vi offra för att bekämpa kriminaliteten? USA lär ha svarat: "frihet är nått du får vänta tills i himlen." Nu har vi ju börjat smälla upp kameror överallt, tunnelbanan t.ex. För att inte tala om london, världens kanske mest kameraövervakade stad. 1 kamera / 5 personer. Det är en jääävla massa kameror. Hur mycket är du berädd att betala för att bekämpa brottets framfart? Ska poliser ha rätt att bära maskingevär, vill du ha 10 kameror bara i kvarteret där du bor, ska allting du handlar på ditt kort lagras i polisensdatabas?

Den onda cirken uppkommer i och med att vi drar åt friheten. Exempel: Polisen märker att de inte kan slå ner 20 ungdomar som bråkar på stan utan att själva få en å annan polis nedslagen ---> Polisen tar med sig pistol ---> nästkommande generation växer upp med att poliser går runt med pistol och kommer med all största sannolikhet själva börja använda sig av någon form av vapen (målgruppen är de kriminella elementen, påstår inte att alla som ser en pistol själva kommer använda en).
Annat exempel: Staten är trötta på att de kriminella begår nya brått när de kommer ut ur fängelset---> ökar straffen/inför dödsstraff ---> scenario: en rånare har rånat en bank på 100.000 kr. på vägen ut stoppas han av en polis, och skjuter honom, och tappar dock samtidigt pengarna. Han fortsätter fly och lyckas komma till sitt gömställe. Dock har en polis följt efter honom å ställer sig utanför hans hus å säger: "Kom ut nu så slipper det sluta i blodstrid". Scenario 1 med höga straff/dödsstraff: Tjuven kan antingen skjuta polisen och fly vidare, eftersom han troligen ändå kommer få sitta 400 år för brotten han just begått så har han inget att förlora på att skjuta denne polis också och kanske lyckas undkomma. Eller så kan han lägga ner vapenet och låta sig bli arresterad å leva resten av sitt liv i fängelset. Scenario 2 med låga straff/rehablitering: Tjuven inser att han förlorat, och att döda en människa inte kommer hjälpa honom då han troligen ändå bara kommer bli fångad en vecka senare och kan lägga ner vapnet och komma ut i vetskapen om att han inte åker in för resten av sitt liv.

Där har ni alltså den onda cirkeln som uppstår när man tar ifrån folk dess frihet och inför högre straff. Undantag e ju faktiskt London. 1kamera/5personer, dock är antalet mord där väldigt lågt, och poliserna bär inte ens vapen, utan har en vapenbil som d tillkallar om nått händer. Kanske har d hittat en balans mellan frihet/brottsbekämpning, eller så kan d va så att lagarna d genomfört har varit på folkets begäran, inte regeringens.



----Uppdatering----


Några punkter jag finner svaga i USA's system:


Fängelsesystemet: Hellre fällan än att fria. I Sverige ska staten försöka finna dig oskyldig, d.v.s. vi vill inte tro att människor är onda. I USA ska du bevisa din egen oskuld. Det är så absurt så ja gråter. Det är typ som jag går fram till dig och säger "varför kallar du mig idiot?", troligen lär du svara "det har jag inte sagt", å tack vare USA's system kan jag då säga "jo, motbevisa det, annars är det så". Ni förstår det patetiska..

Fängelsestraffen: Återigen, 500 år fängelse? D e ju bara barnsligt. Visst, det finns människor som har svårt me rätt och fel, som behår brått, men d begår oftast brott för staten från början vänt ryggen mot dem, inte gett dem samma chans som alla andra. Å sen gör d samma sak igne, spärrar in dem å vänder ryggen åt dem igen. Ond cirkel.

Dödsstraff: Ja, om man nu tror att folk mår bättre av att avrätta offrets mördare så är man ju ute å cyklar. I vissa delstater får offrets familj bestämma om Mördaren ska avrättas (kort beskrivet), å i nästan alla fall har d visat sig att i flera år efter mår d fortfarande lika dåligt, kontenta = att ta ut hämnd å avrätta någon för stunden när man är sur gör en inte gladare. Denna debatt kan jag föra rätt länge, så slutar här, kanske kommer nått annat inlägg om d.

Stämmningar: folk stämms till höger och vänster. är du läkare bör du ha båda ögonen öppna, att göra minsta misstag kan kosta x antal miljoner. å d roliga med stämningarna från alla håll å kanter är att resultatet blir att man måste sätta varningstexter på allting för att slippa bli stämda. "warning hot water" "warning do not skydive without parachute" "warning do not shot your self in the head". Dom dumförklarar hela jävla landet och dess befolkning. De skriver så självklara saker att folket blir som ett enda jävla baby land. Kan d inte ha något eget sunt förnuft? Nej, så fort d bränner sig på spisen, å d itne stått en varningslapp att spisen kan vara varm, så är det företagets fel. Suck, ni är ju fan dummare än..Hmm..okej, ni är dummast! :D

Vapenlagarna: Seriöst, i florida får du skjuta folk som beträder din tomt, mer eller mindre. Hahaha asså ni e ju för sjuka.. Att ge vapen till folket i usa är som att underteckna sin egen dumhet. Dom skjuter folk till höger och vänster, 10000 mord per år, ska ni aldrig fatta era tappade jävlar?



Noll solidaritet: Du betalar själv skola och sjukvård, något nästan alla använder sig av, och om inte annat så behöver landet det för att fungera. HATAR wanna be kapitalister som sitter å jämrar sig "jag vill inte betala skatt som går till skololr, jag har inga barn". MEN DITT ÄRKENÖT! DU HAR VARIT BARN! DU KOMMER TROLIGEN FÅ EGNA BARN! Är så trött på denna äcklande egoism å kortsinthet, kan ni försöka bry er om nått annat än era egna liv? Eller okej, vi gör på erat vis, alla gör som dom själva vill, betalar ingen skatt som går till någon annan på nått sätt, skiter i va alla andra behöver. Grattis, du har förstört hela jorden och det som en gång betäckandes som människor. Kalla monster som skjuter folk som går på deras gräsmatta är det som återstår.



---Uppdatering---


Denna häxjakt! Om d e nått usa är bra på är det att manipulera d lättmanipulerade folket till hets! Menar, vi kan ju bara ta alla krig som exempel. ingen vill fortsätta kriga (irak, vietnamn, 2vk etc.) men ändå som pumpar media på att usa är oskyldiga å att alla andra e fienden å man öser mer trupper. men men, skulle inte diskutera d nu, utan d ja vill diskutera e deras pedofiljakt.

Först å främst ska vi göra nåra saker tydliga: pedofilism är alltså en sexuelläggning precis som bög. du kan alltså inte klandra någon för att tycka om barn, d du där emot kan och bör säga ifrån på är när d utöver d, t.ex. stöter, närmar sig, rör vid lr t.o.m. antastar barn. tror inte d finns någon som stödjer sånt. men d relevant är alltså att du har inte rätt att hata en sån person, att hade föddes me att gilla barn är nog knappast något han ville. fatta själv om du imorgon skulle få för dig att tycka om barn, inte något man ser fram emot eller hur? enkelt förklarat: man kan inte döma någon som inte är ansvarig för sitt val (att bli pedofil å tycka om bran), däremot kan du anklaga någon som gör ett medvetet val (antasta sig på barn t.ex). I usa där emot har man nu en jätte rolig häxjakt på allt va som heter pedofiler. Först å främst kan du logga in på en hemsida (ska försöka hitta adressen igen) å kolla en på en pedofil-karta över ditt område. där står d bland annat var d bor, hur d ser ut, va d e dömda för etc. D e här vi får en ond cirkel aka det amerikanska systemet. Dom här killarna som nu har blivit dömda har för d första lidigt nog mycket medvedtna om att d ens tycker om barn. för d andra så fick d sig nog en bra jävla omgång i fängelset, å då menar ja en bra jävla omgång, för i fängelse är det alla mot alla, men alla mot pedofiler. sen nu när dom har rehabliterats färdigt å är enligt lag mogna för att komma ut i samhället igen blir d inte bara utefrysta, utan även kränkta. va e vitsen me d any way? troligen kommer d iaf inte bli laglydiga medborgare, utan oddsen att d t.ex. begår självmord (haha nu hurrar ni va..) eller faller in i en deprisivbana som kan leda till brott, är stor. exempel på sånna brott skulle t.ex. kunna vara antastning av barn, igen.

jag är inget språkrör för pedofiler, men ja e trött på denna oändliga häxjakt. d här e personer som födds med en annan läggning än er (kalla d skada lr va ni vill), men d faktum återstår att d fortfarande e människor som har haft "otur" att börja tycka om fel åldersgrupp. ja slår vad om att 99% inte hade valt att tycka om barn om d själva hade fått välja. å ser man d ur ett religöst perspektiv: varför gör Gud nått så dumt att han skapar pedofilism? jo kanske för att testa era sinne, se hur mycke ni kan se in i andras liv å perspektiv, med andra ord har ni misslyckat grovt. erat hat har än en gång förblindat er. å till er nu som sitter å läser detta inlägg me hat, i tron om att jag (förälder som jag är) skulle försvara pedofiler, ni kan ju bara dra nått gammalt över huvet då ni uppenbarligen är bra jävla dumma.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Religion för mig

Orimligt att meritokratin ska leda till högre lön

Koranbränningar belyser svårigheten med att stifta lagar